Uusi Willi Länsi -huvikeskus palvelee Himoksella joka päivä vuoden ympäri. Varaa keilaus-, padel- ja golfsimulaattorivuorosi nyt!
Keilaus

Willin Lännen kahdeksanratainen keilahalli palvelee kaikkia keilauksesta innostuneita! Lisämaustetta keilaukseen tuo päivittäinen hohtokeilaus klo 18–22.

Keilaus sopii myös lapsille, sillä käytössä on nostettavat laidat sekä kevyempiä palloja.

Varaukset voit tehdä helposti varauskalenterista tai myyntipalvelun kautta.

Varaa rata
Padel

Willissä Lännessä on kaksi padel-kenttää ympärivuotisessa käytössä. Voit varata vuorot helposti onlinevaraamosta ja saat sähköpostiisi ovikoodin valitsemallesi kentälle.

Hinnat eivät sisällä välineitä. Voit vuokrata mailoja ja palloja Willistä Lännestä aukioloaikojen puitteissa. Mailavuokra on 3 €/ maila, hinta sisältää myös pallot.

Varattavissa myös vakiovuorot! Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme.

Varaa kenttä
 
Golf

Golfkausi jatkuu Willissä Lännessä myös talvella! Kolmessa TrackMan-golfsimulaattorissa voit ylläpitää pelituntumaa ympäri vuoden kelistä riippumatta. TrackMan on huippukehittynyt golflyöntitutka, jolla käyttäjä voi paitsi analysoida omaa lyöntiään, myös pelata virtuaalisesti lukuisia oikeita golfkenttiä ympäri maailmaa. Simulaattoreista löytyy tarkasti mallinnetut virtuaalimaiset ja sääolot. Pelaaminen on nopeaa, sillä 18-reikäisen kentän pystyy pelaamaan alle tunnissa läpi. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät.

Varaa aika helposti onlinesta! Saat sähköpostiisi ovikoodin, jolla pääset simulaattoriin. Simulaattori on helppokäyttöinen ja käyttöohjeet löytyvät paikan päältä.


Etusivu

Golf

Keilailu

Padel

Sarjakortit