Padel-vuorot varataan aina tunnin mittaisina. Klikkaa varauskalenterista haluamasi vuoron alkuajankohtaa. Vuorovarauksen kesto ja hinta lasketaan automaattisesti tunnin mittaiseksi.
Nimi:Padel-kentät

Tilan oven älylukko aukeaa varauksen aikana ovikoodilla. Ovikoodi varaukselle lähetetään sinulle sähköpostilla ja SMS:llä. Ovikoodi avaa varatun tilan oven 15 minuuttia ennen varauksen alkua. Koodi on voimassa 30 minuuttia varauksen jälkeen.

Willissä Lännessä on kaksi padel-kenttää ympärivuorokautisessa käytössä. Voit varata vuorot helposti onlinevaraamosta ja saat sähköpostiisi ovikoodin valitsemallesi kentälle.

Hinnasto:
klo 07-15: 19 € / h
klo 15-22: 26 € / h
klo 22-07: 13 €/ h

Hinnat eivät sisällä välineitä. Voit vuokrata mailoja ja palloja etukäteen vuorovarauksen yhteydessä tai paikan päällä Willistä Lännestä. Mailavuokra on 3 €/ maila, hinta sisältää myös pallot.

Varattavissa myös vakiovuorot! Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme.

Liikuntaedut käyvät maksutapana onlinessa, jos varaus tehdään 2 päivää ennen varauksen alkua. Liikuntaeduilla voi maksaa varaukset myös paikan päällä.

Ikäraja Williin Länteen on K-18 arkisin klo 20 alkaen ja viikonloppuisin klo 18 alkaen. Alaikäiset voivat kuitenkin käyttää Willin Lännen aktiviteetteja näiden aikojen jälkeen täysi-ikäisen huoltajan kanssa.
Tietoja on päivitetty viimeksi 13.02.2024

 

Etusivu

Golf

Keilailu

Padel

Sarjakortit