Voit varata monitoimitilan yksityiseen käyttöön tästä. Tilan varaaminen on maksullista.
Laji:Monitoimitila

TILAPÄÄSY: SMS-OVIKOODI

Tilassa on älylukko.

Tilan oven älylukko aukeaa varauksen aikana OVIKOODILLA.

Ovikoodi varaukselle lähetetään sinulle sähköpostilla ja SMS:llä.

Ovikoodi avaa varatun tilan oven varauksen aikana ja 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen.

Voit varata monitoimitilan yksityiseen käyttöön tästä. Tilan varaaminen on maksullista.

Monitoimitila on valoisa ja viihtyisä oleskelutila, jossa voi nimensä mukaisesti viettää aikaansa monin tavoin istuksien, playstationia pelaten, ruokaillen tai lasten kanssa leikkinurkassa leikkien.

Monitoimitilassa on leikkinurkkaus, pingispöytä, playstation, sohva, nojatuolit ja 12 hengen ruokapöytä. Tilan yhteydessä sijaitsee kotikeittiötä laitteiltaan vastaava keittiötila, jossa on ruokailu- ja kahviastiasto 12 hengelle. Keittiössä ei ole ruuanlaittovälineitä. Monitoimitilassa saa olla enintään 18 henkilöä samanaikaisesti.

Monitoimitila ja siihen liittyvä keittiö ovat asukkaiden ilmaiseksi Postivarikon aukioloaikoina. Tilaa ja siihen liittyvää keittiötä asukkaat voivat varata yksityisiä tilaisuuksia ja juhlia varten maksua vastaan. Taloyhtiöt voivat varata tilan maksutta yhtiökokouksia varten.

Ulkopuoliset voivat varata tilan käyttöönsä. Ulkopuolisille tilavuokra on kalliimpi kuin alueen taloyhtiöiden asukkaille. Tila on myös varattavissa yhdessä viereisen työ- ja esiintymistilan kanssa.

Olet vastuussa käyttämiesi ja vuokraamiesi tilojen siisteydestä. Jätä lähtiessäsi tila samaan tai parempaan kuntoon, kuin se oli tullessasi. Siivoa lelut ja pelit paikoilleen ja tiskaa omat tiskisi. Siivousvälineet löytyvät Verstaan aulan siivouskaapista.

Käytäthän keittiötä huolellisesti; viemäriin ei saa kaataa rasvaa ja ruuanlaitosta ei saa aiheutua voimakasta käryä, joka haittaa tilojen käyttöä. Käyttäjä vastaa aiheettomista palohälytyksistä koituvista kustannuksista.

Alkoholin ja päihteiden käyttö samoin kuin sisällä tupakointi Postivarikon tiloissa on kielletty. Yksityistilaisuuksia varten tilan varaaja voi hakea erillistä lupaa alkoholitarjoilulle palautelomakkeen kautta.

Tietoja on päivitetty viimeksi 16.06.2023