Huom: Lapset liikuntasaliin vain aikuisen/ohjaajan valvonnassa. Salin ovet pidettävä suljettuina ja kulkutunnuksettomien henkilöiden päästäminen saliin ehdottomasti kielletty. Liikuntasalissa järjestetään myös asukkaille yhteisiä pelivuoroja. Näihin ilmoittautuminen tapahtuu Postivarikon tapahtumien kautta. Löydät nämä sivun vasemmasta laidasta.
Laji:Liikuntasali

TILAPÄÄSY: SMS-OVIKOODI

Tilassa on älylukko.

Tilan oven älylukko aukeaa varauksen aikana OVIKOODILLA.

Ovikoodi varaukselle lähetetään sinulle sähköpostilla ja SMS:llä.

Ovikoodi avaa varatun tilan oven varauksen aikana ja 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen.

Huom: Lapset liikuntasaliin vain aikuisen/ohjaajan valvonnassa. Salin ovet pidettävä suljettuina ja kulkutunnuksettomien henkilöiden päästäminen saliin ehdottomasti kielletty.

Liikuntasalissa järjestetään myös asukkaille yhteisiä pelivuoroja. Näihin ilmoittautuminen tapahtuu Postivarikon tapahtumien kautta. Löydät nämä sivun vasemmasta laidasta.

Liikuntasali on tarkoitettu liikkumiseen ja pelaamiseen.

Lattiaan on merkattu katukoris-, lentopallo- sekä sulkapallokentän rajat. Tilan yhteydessä olevasta varastosta löytyy pallot, verkot ja patjat eri liikuntaharrastuksiin. Tilassa saa olla enintään 180 henkilöä samanaikaisesti.

Liikuntasali on varattava ja maksullinen tila. Postipuiston asukkailla on ensisijainen oikeus varata vakiovuorot. Tilassa on ilmaisia vapaavuoroja vuokralaistaloyhtiöiden asukkaille eri lajien pelaamiseen (min. 1h/päivä). Vapaita vuoroja voivat alueen asukkaat ja ulkopuoliset varata omiin peleihin. Ulkopuolisille tilavuokra on kalliimpi kuin vuokralaisyhtiöiden asukkaille.

Jätäthän liikuntasalin lähtiessäsi siistiin kuntoon ja viet pallot, verkot ja muut tavarat niille varatuille paikoille.

Varauksen voi perua ilmoittamalla peruutuksesta info@postivarikko.fi. Maksu palautetaan, kun peruutus tehdään viimeistään 24h ennen varauksen alkua.
Tietoja on päivitetty viimeksi 31.08.2023