Nimi:Golfsimulaattorit

Tilan oven älylukko aukeaa varauksen aikana ovikoodilla. Ovikoodi varaukselle lähetetään sinulle sähköpostilla ja SMS:llä. Ovikoodi avaa varatun tilan oven 15 minuuttia ennen varauksen alkua. Koodi on voimassa 30 minuuttia varauksen jälkeen.

Golfkausi jatkuu Willissä Lännessä myös talvella! Kolmessa TrackMan-golfsimulaattorissa voit ylläpitää pelituntumaa ympäri vuoden kelistä riippumatta. TrackMan on huippukehittynyt golflyöntitutka, jolla käyttäjä voi paitsi analysoida omaa lyöntiään, myös pelata virtuaalisesti lukuisia oikeita golfkenttiä ympäri maailmaa. Simulaattoreista löytyy tarkasti mallinnetut virtuaalimaisemat ja sääolot. Pelaaminen on nopeaa, sillä 18-reikäisen kentän pystyy pelaamaan alle tunnissa läpi. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät.

Hinta sisältää mailat. Simulaattorissa voi pelata myös omilla välineillä.

Ikäraja simulaattoreihin on K-18 arkisin klo 20 alkaen ja viikonloppuisin klo 18 alkaen. Alaikäiset voivat kuitenkin käyttää simulaattoreita näiden aikojen jälkeen täysi-ikäisen huoltajan kanssa.

Liikuntaedut käyvät maksutapana onlinessa, jos varaus tehdään 2 päivää ennen varauksen alkua. Liikuntaeduilla voi maksaa varaukset myös paikan päällä.
Tietoja on päivitetty viimeksi 13.02.2024

 

Etusivu

Golf

Keilailu

Padel

Sarjakortit