Tervetuloa Postivarikon tilojen varauspalveluun

Haluatko tilata uutiskirjeen?

Tilaa uutiskirje
Postipuiston asukas: Tutustu ja ilmoittaudu Postivarikon verstaan kursseille, ohjattuun liikuntaan ja avoimiin pelivuoroihin alla olevien linkkien tai Postivarikon tapahtumat sivun kautta. Kaikki kurssit ja tapahtumat näkyvät sisäänkirjautuneille käyttäjille.
Tutustu ohjatun liikunnan tapahtumiin Tutustu avoimiin vuoroihin Tutustu verstaan kursseihin
Huomaathan, että järjestelmän kautta saamasi kulkukoodi toimii koodin kohteena olevan tilan lisäksi myös muihin tilaan pääsemiseksi matkalla oleviin oviin, kuten ulko-oviin.
Kuntosalille ja liikuntasaliin meneminen ulkokengissä on ehdottomasti kielletty! Huomioithan, että Postivarikon pukuhuoneiden pukukaapeissa käytetään omia lukkoja.
Postivarikko on ensisijaisesti Postipuiston asukkaille rakennettu korttelitalo, joka tarjoaa asukkaiden käyttöön ilmaiseksi muun muassa tilat kuntosalilla, kirjastossa, monitoimitilassa ja verstaalla. Postivarikolla järjestetään myös avoimia pelivuoroja ja kursseja. Tilat ovat asukkaiden käytössä kulkutunnuksilla päivittäin 6:00-23:00.
Lisäksi tiloja voi varata maksua vastaan yksityiseen käyttöön niin perhejuhlia, seminaareja tai kokouksia varten kuin myös omia pelivuoroja liikuntasalissa varten. Postipuiston asukkaille tilavuokrat ovat edullisempia kuin ulkopuolisille. Taloyhtiöiden yhtiökokouksia voi järjestää monitoimitilassa tai työ- ja esiintymistilassa. Tilavaraukset taloyhtiöiden yhtiökokouksia varten ovat ilmaisia.

 

Postipuiston asukas– luo tunnukset palveluun ja kirjaudu sisään. Palvelun kautta toimii tila- ja vuorovaraukset sekä kulkuoikeudet.

 

Postipuiston ulkopuolinen asiakas- voit tehdä varauksen tilojen kalentereiden kautta, maksu suoritetaan heti varauksen yhteydessä ja saat kulkuoikeudet tiloihin varauksesi ajaksi.

 

Alempaa sekä sivuvalikosta löydät tarkempia tietoja Postivarikon tiloista sekä linkit varausten tekemiseen ja avauskoodien saamiseen.

 

Postivarikon aulapalveluhenkilö on paikan päällä maanantaisin klo 13-18 ja keskiviikkoisin klo 12-17. Käynti Rullakkotorin puoleisesta pääovesta.

Postivarikolla tapahtuu

Postivarikolla järjestetään päivittäin asukkaiden pelivuoroja ja erilaisia kursseja. Kurssitarjonnasta löytyy kaikille avoimia maksullisia kursseja ja asukkaille tarkoitettuja ilmaisia kursseja.

Tutustu Postivarikon tapahtumiin

Asukkaat

Rekisteröi asukastunnuksesi Asio-varauspalveluun.

Rekisteröidy

Postivarikon pohjapiirustus

Tilakohtaiset kuvaukset pohjapiirrustuksen alla.

  

Varaa tilojamme

Liikuntasalissa pääset pelaamaan alueen muiden asukkaiden kanssa vapaille pelivuoroille tai voit varata koko salin omaan käyttöön.

 

Tilat ja varusteet soveltuvat muun muassa katukoriksen, lentopallon ja sulkapallon pelaamiseen.

 

Asukkaille tarkoitetut päivittäiset pelivuorot ovat ilmaisia. Salin varaaminen kokonaan omaan käyttöön on maksullista.

 

Varaa liikuntasali
Monitoimitila on Postivarikon olohuone, jonne voit tulla viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

Alueen asukkaat saavat käyttää monitoimitilaa ilmaiseksi Postivarikon aukioloaikoina. Tilan voi myös varata yksityiseen käyttöön perhejuhlia tai kokouksia varten, yksityinen varaus on maksullinen.

 

Varaa monitoimitila
Kirjasto on avoin lukunurkkaus, jossa voit viettää aikaa kirjoja tai lehtiä lukien sekä lautapelejä pelaten.
 
Verstaalla on tilaa harrastuksille: voit huoltaa pyörää, voidella sukset, rakentaa tai kunnostaa esineitä tai ommella vaatteita.

 

Asukkaat voivat varata Verstaalta työpisteen ilmaiseksi. Lisäksi Verstaalla järjestetään maksullisia ohjattuja kursseja.

 

Työ- ja esitystilassa on etätyöskentelypisteitä ja helposti järjestettäviä työpöytiä. Tila soveltuu myös muun muassa kokousten ja koulutusten pitopaikaksi.

 

Työ- ja esiintymistilasta asukkaat voivat vapaasti varata työpöydän etätyöskentelyyn. Tilan voi varata tapahtumien tai juhlien järjestämiseen maksua vastaan. Taloyhtiöt voivat varata tilan maksutta yhtiökokouksia varten.

 

Varaa työpöytä
Valoisalla kuntosalilla voit treenata monipuolisesti. Kuntosali on alueen asukkaille ilmainen.

 

Avaa kuntosalin ovi