Puhelimella tai padilla varatessa valitse ensin kalenterista haluamasi päivä joko nuolinäppäimillä tai päivämäärästä. Valitse sitten varausaika. Voit muuttaa varauksen pituutta tai kellonaikaa ostoskorissa.
Laji:Kalastusmaja
Nimi:Varauskota Kalmonkatiska

TILAPÄÄSY: ABLOY BEAT CUMULUS -SOVELLUS.

Ovi aukeaa varauksesi aikana ABLOY BEAT CUMULUS -sovelluksella.

Huom: Lataa ABLOY BEAT CUMULUS -sovellus puhelimeesi samalla kun varaat ajan. Linkit sovelluksen lataamiseen ja käyttöohjeisiin alla:

 

Linkki käyttöohjeisiin

 

Android Apple / IOS

 

  • ABLOY BEAT CUMULUS -sovelluksen käyttämiseen tarvitset Apple- tai Android-älypuhelimen, jossa on Bluetooth-yhteys päällä. Sovelluksen löydät puhelimeesi App Store tai Google Play sovelluskaupoista.
  • Käytä ABLOY BEAT CUMULUS-sovellusta samalla puhelinnumerolla, jolla teet varauksen. Tilapääsy varaukselle myönnetään sille puhelinnumerolle, jonka kirjaat varaukseen.
  • Jos sinulla ei vielä ole ABLOY BEAT CUMULUS -sovellusta älypuhelimessasi ja ABLOY BEAT CUMULUS -käyttäjätiliä, saat varauksen teon jälkeen tekstiviestillä linkin, josta voit ladata ja asentaa ABLOY BEAT CUMULUS -sovelluksen älypuhelimeesi. 
    • Tekstiviestillä tullutta linkkiä täytyy klikata kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla linkki ohjaa sinut sovelluskauppaan lataamaan sovellus. 
    • Kun olet ladannut sovelluksen ja kuvake näkyy puhelimessasi, sulje sovellus.
    • Sen jälkeen klikkaa tekstiviestillä tullutta linkkiä uudelleen, jolloin linkki ohjaa sinut sovellukseen käyttämään tilapääsyä.
  • Jos olet aiemmin käyttänyt sovellusta ja poistanut sen tai puhelimesi on vaihtunut, voit rekisteröidä laitteesi oman varauksen hallinnan kautta, johon saat linkin varausvahvistusviestissä.

Tervetuloa rentoutumaan Kalmonkatiskaan. Voit varata Kalmonkatiskan tasatunneille aikavälille 7:00-24:00. Minimivarausaika on kolme tuntia. Sähköisten lukkojen avaaminen vaatii ABLOY BEAT CUMULUS -sovelluksen.Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus maksaa vuokraus myös laskutuksella. Tällöin on laitettava "alennuskoodi"-kohtaan teksti LASKU_2023. Varauksen onnistuminen tällä tavalla vaatii laskutustietojen ilmoittamisen. Laskuttamisesta peritään kymmenen euron laskutuslisäMuista ladata ohjelma puhelimeesi saamastasi tekstiviestilinkistä.Kalamajan varausehdotTietoa kalamajasta ja vuokrauksesta
Tietoja on päivitetty viimeksi 02.11.2023

 

Varauskalenteri

Omat varaukset

Tilojen käyttösäännöt